Akai EWI 5000 Wireless Electronic Wind Instrument

Akai EWI 5000 Wireless Electronic Wind Instrument
Akai

De oorspronkelijke EWI deed jaren geleden al stof opwaaien: de speelervaring van een akoestisch blaasinstrument kon ineens ook elektronisch worden nagebootst.

Met de Akai EWI 5000 breekt een nieuw tijdperk aan. De ingebouwde soundmodule bevat een 3GB grote sample-library van SONiVOX, afgeladen met professionele akoestische en synthetische blazersklanken. Tel daarbij op dat de EWI 5000 draadloos gebruikt kan worden en dat de oplaadbare batterij een uithoudingsvermogen ongeveer 12 uur heeft.

Met de meegeleverde draadloze receiver heeft u op het podium alle vrijheid. Via de wereldwijd bruikbare 2.4 Ghz-band wordt uw spel vanaf de EWI 5000 verzonden. Dankzij de ingebouwde klanken (een compleet orkest!) hoeven er geen externe modules gebruikt te worden. Natuurlijk blijft MIDI-aansturing mogelijk. Deze EWI heeft automatische calibratie.

Electronic Valve Instrument:

Niet alleen houtblazers hebben een elektronisch equivalent aan de EWI 5000, ook koperblazers kunnen aan de slag dankzij de Electronic Valve Instrument-modus. In deze modus heeft u drie ventielen en kunt u dezelfde grepen gebruiken die u bijvoorbeeld op de trompet gebruikt.

Het is ook mogelijk de instellingen naar hoorn aan te passen.

 

De EWI 5000 wordt compleet met halsband, USB-kabel, lader en draadloze ontvanger geleverd.

Uitproberen in onze winkel

Als je langs wilt komen om in onze winkel een mondstuk of instrument uit te proberen, dan kun je het beste hiervoor een afspraak maken. Wij werken bij voorkeur op afspraak voor een goede planning.
Dit kan telefonisch: 0736121265 of via het  contact formulier

Online bestelling

Het is mogelijk om een door jou besteld mondstuk of instrument uit te proberen en indien deze niet bevalt te retourneren.

Dan gelden de volgende regels:

  • Je informeert ons vooraf zodat wij het mondstuk kunnen voorzien van een mondstukplakker.
  • In geval van retournering dient het mondstuk en/of instrument compleet met alle toebehoren en vrij van gebruikssporen of beschadigingen te zijn. Van een volledige terugbetaling kan alleen dan sprake zijn.
  • De geretourneerde artikelen dienen zich te bevinden in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Als er beschadigingen of gebruikssporen zijn is SaxCompany.nl gerechtigd deze in rekening te brengen conform onze inschatting en worden deze verrekend met de terugbetaling.
  • De kosten voor retournering zijn voor de klant, daarnaast berekenen wij dan een ' re-stockingfee' van 3% van de waarde van het artikel met een minimaalbedrag van € 10,-- per verstuurd mondstuk.
Het is eventueel mogelijk om uw huidige sax in te ruilen op deze saxofoon.
De inruilwaarde is gebaseerd op de te verwachte verkoopprijs minus de kosten voor verkoop en garantie.

Klik hier om de gegevens van uw saxofoon in te vullen en u ontvangt ons aanbod per e-mail.
i
 
€ 649.00
incl. BTW
 Na 5 dagen leverbaar


1 Jaar SaxCompany garantie
 
 
Artikel 1/5  Artikeloverzicht 

 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland