Huur: Selmer (USA) Liberty AS501L Bronze Altsax DEMO

Huur: Selmer (USA) Liberty AS501L Bronze Altsax DEMO
Huur: Selmer (USA) Liberty AS501L Bronze Altsax DEMO Huur: Selmer (USA) Liberty AS501L Bronze Altsax DEMO Huur: Selmer (USA) Liberty AS501L Bronze Altsax DEMO Huur: Selmer (USA) Liberty AS501L Bronze Altsax DEMO
Selmer USA - Conn

Huur: Selmer (USA) Liberty AS501L Bronze Alto Sax DEMO!

Een spectaculaire aanbieding, deze Selmer (Usa) Liberty altsaxofoon. Deze saxofoons worden in de USA aangeboden voor prijzen vanaf zo'n $1750!

Selmer USA laat zijn saxofoons bouwen in Taiwan. Taiwan staat inmiddels bekend om zijn hoge kwaliteit saxofoon produktie.

Deze saxofoon bestaat uit 2 legeringen, de body , nek en bell zijn gefabriceerd uit een legering met verhoogd kopergehalte, dat is te zien aan de rode kleur. Deze hoge koperlegering zorgt voor meer warmte in de sound. De beker van de Selmer Liberty is extra groot, een zogenaamde 'flaired bell' . Hierdoor krijg je extra power in de sound

Wij bieden de Selmer Liberty aan inclusief de originele koffer, Yamaha 4C mondstuk en wisser

Detailoverzicht:

Borg: € 100,00.
Huurprijs per half jaar: € 119,-- of huurprijs per jaar: € 199,--
Aanschafprijs € 799,--

Als u binnen 6 maanden uw gehuurde instrument koopt, krijgt u alle betaalde huur terug!

HUURVOORWAARDEN

  1. Afhankelijk van de duur van de huurovereenkomst dient de huursom per periode van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden vooruit betaald te worden
  2. Eventuele vervolgperioden worden geïncasseerd via automatische incasso.
  3. De huur kan op ieder moment beëindigd worden door retournering van het instrument of door aanschaf hiervan.
  4. Indien u uw instrument aanschaft binnen 6 maanden wordt de volledige huursom verrekend, na die periode de helft met een maximum bedrag van 75% van de aanschafprijs.
  5. De huurder is aansprakelijk voor ontstane schade aan en/of diefstal van het instrument.
  6. Bij niet of niet tijdige betaling, dan wel retournering van het instrument is SAXCOMPANY.NL gerechtigd het huurcontract te ontbinden, waarbij alle daaruit voortvloeiende gevolgen voor rekening van de huurder zijn.
  7. De huurder dient de huurovereenkomst te ondertekenen en met een bijgevoegde kopie van een legitimatiebewijs te retourneren (digitaal of per post)
  8. minimum leeftijd 21 jaar

Huren in onze winkel

Als je langs wilt komen om in onze winkel een instrument te huren, dan kun je het beste hiervoor een afspraak maken. Wij werken bij voorkeur op afspraak voor een goede planning.
Dit kan telefonisch: 0736121265 of via het  contact formulier

i
 
€119.00
incl. BTW
 Verhuurd 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland