Locoparasaxo muurhouder Samba Bronze Alt

Locoparasaxo muurhouder Samba Bronze Alt
Locoparasaxo

Samba Bronze voor altsaxofoons! De fijn besneden wandplaat valt gelijk op uit en straalt mede door de kleur, verfijning en kwaliteit uit.
Om een stevige montage op verschillende soorten wanden te vergemakkelijken, kun je kiezen uit 6 gaten waar je dan minimaal 3 van je schroeven in kunt draaien.
De wandstandaard vormt een stabiele en betrouwbare thuisbasis voor je altsax en biedt veel meer veiligheid dan een traditionele vloerstandaard die nogal eens omvergelopen worden. Zoals je op de foto's kunt zien, kan de bekersteun in drie standen worden gezet, voor het geval er een klepbeschermer in de weg zit. Als je het wilt controleren: hij is verstelbaar van 4 tot 5,5 inch of 11 tot 14,5 cm gemeten vanaf de onderkant van de bovenste beugel. Deze heeft een 6 mm. stalen kern die stevig is vastgelast is aan de rest van de standaard. Voor de bescherming van het instrument hebben we een speciale rubberen 'padding' gebruikt, die veel frictie geeft, en elke beweging van het gepolijste metalen oppervlak van je altsax stevig tegengaat.
De afstand van het midden van de standaard tot de muur is 9 cm of 3,5 inch voor het geval je je kelkmaat wilt controleren. De ronde muurplaat heeft een dikte van 3 mm. en hetzelfde aantal gaten voor stevige montage met bijgeleverde schroeven en pluggen.

Deze wandsteun is met veel zorg en toewijding gemaakt om veilige en gemakkelijke opslag van je geliefde saxofoon te garanderen, en op die manier te helpen je muzikale aspiraties naar een nóg hoger niveau te tillen!
Want doordat je sax binnen handbereik en in volle glorie in je kamer hangt, minimaliseert dat niet alleen de kans op schade aan je instrument, maar zal dat je ook absoluut aanzetten om meer te spelen en vooruitgang te boeken! So get yours today!

i
 
€ 135.95
incl. BTW
 Direct leverbaar


 
 
Artikel 10/11  Artikeloverzicht 

 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland