Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st)

Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st)
Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st) Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st) Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st) Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st) Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st) Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st) Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st) Selmer Parijs Premium rieten voor altsaxofoon (10 st)
Selmer

Dankzij de enorme expertise van Henri Selmer Parijs is er in samenwerking met muzikanten van diverse achtergronden door Henri SELMER Paris een nieuw riet profiel  ontwikkeld dat een onderscheidende akoestische signatuur biedt, gekenmerkt door uitzonderlijke dichtheid, rondheid en warme klank.

De rieten zijn gemaakt van biologisch wild riet uit Zuid Frankrijk en bieden een verbeterde duurzaamheid dankzij het hoge gehalte aan vezels in de stengels. Deze nieuwe rieten van Henri Selmer worden geproduceerd met behulp van traditionele, uiterst nauwkeurige machines, waardoor een gelijkmatige snijkwaliteit en een groter aantal goede rieten per doos worden gegarandeerd. Bij het behouden van deze kwaliteit speelt de laser profiellezer een essentiële rol.

Het profielontwerp van deze nieuwe rieten biedt een groot trillingsgemak, flexibiliteit en klankrijkdom. Het zorgt voor een perfecte balans over het gehele bereik van het instrument, geschikt voor alle muziekstijlen.

De rieten zijn ecologisch verpakt, zonder plastic, en gaan vergezeld van een recycleerbare, composteerbare en ergonomische riethouder, wat het milieuengagement van het merk onderstreept.

Deze rieten zijn verkrijgbaar in sterktes 2 tot 3,25 en zijn gekalibreerd per ¼ sterkte tussen 2,5 en 3,5.
In elk doosje zitten 10 rieten.

i
 
€ 44.00
incl. BTW
 Direct leverbaar

Sterkte


 
 
Artikel 32/40  Artikeloverzicht 

 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland