Selmer S80 mondstuk voor Tenorsaxofoon tip D (OCC)

Selmer S80 mondstuk voor Tenorsaxofoon tip D (OCC)
Selmer S80 mondstuk voor Tenorsaxofoon tip D (OCC)
Selmer

Een goed maar gebruikt en beetje verkleurd Selmer S80 mondstuk wat wordt aangeraden door veel muziekleraren. Geschikt voor veel muziekstijlen afhankelijk van het soort riet dat wordt gebruikt.

Het mondstuk is niet beschadigd en geschikt voor beginnende en gevorderde saxofonisten.

Het Selmer S80 mondstuk waarborgt een perfekte start voor iedere beginnende en gevorderde saxofoonspeler. Met dit mondstuk kunt u snel een redelijke beheersing van uw saxofoon opbouwen met een mooie warme toon.

Uitproberen in onze winkel

Als je langs wilt komen om in onze winkel een mondstuk of instrument uit te proberen, dan kun je het beste hiervoor een afspraak maken. Wij werken bij voorkeur op afspraak voor een goede planning.
Dit kan telefonisch: 0736121265 of via het  contact formulier

Online bestelling

Het is mogelijk om een door jou besteld mondstuk of instrument uit te proberen en indien deze niet bevalt te retourneren.

Dan gelden de volgende regels:

  • Je informeert ons vooraf zodat wij het mondstuk kunnen voorzien van een mondstukplakker.
  • In geval van retournering dient het mondstuk en/of instrument compleet met alle toebehoren en vrij van gebruikssporen of beschadigingen te zijn. Van een volledige terugbetaling kan alleen dan sprake zijn.
  • De geretourneerde artikelen dienen zich te bevinden in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Als er beschadigingen of gebruikssporen zijn is SaxCompany.nl gerechtigd deze in rekening te brengen conform onze inschatting en worden deze verrekend met de terugbetaling.
  • De kosten voor retournering zijn voor de klant, daarnaast berekenen wij dan een ' re-stockingfee' van 3% van de waarde van het artikel met een minimaalbedrag van € 10,-- per verstuurd mondstuk.
i
 
€ 59.00
incl. BTW
 Direct leverbaar


 
 
Artikel 1/2  Artikeloverzicht 

 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland