Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO

Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO
Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO Selmer SeleS Axos Altsaxofoon DEMO
Selmer

Selmer SeleS Axos altsaxofoon, DEMO

Niet van nieuw te onderscheiden

Eenmalige aanbieding!

Deze nieuwe Selmer Seles Axos altsaxofoon is een geweldige aanbieding, het is een echte Franse Selmer saxofoon met het karakteristiek Selmer geluid en kwaliteit, alleen nu met een 30% lagere prijs!

Dit nieuwe instrument wordt gemaakt in de fabriek in Mantes-la-Ville, Frankrijk, dezelfde fabriek waar al vanaf 1922 alle topmodellen worden vervaardigd. Net als de top-modellen, zet dit model de traditie van vakmanschap voort in combinatie met het integreren van nieuwe industriële technieken. Selmer heeft zich gericht op het maken van kwaliteits-instrumenten voor een grotere groep muzikanten.
 

De Axos biedt groot speelgemak met haar speciaal ontworpen applicatuur en haar  grote mechanische betrouwbaarheid.

De nieuwe saxofoon “Axos” brengt het erfgoed van meer dan een eeuw geschiedenis en technische kennis van Henri SELMER Paris, wereldleider in saxofoon design en productie. 

Axos is gemaakt met de dezelfde kwaliteit en legering metaal als de professionele Henri SELMER Paris saxofoons.
De wijze waarop het strategische gedeelte van de saxofoon, de boring, is behandeld in de fabriek is net zo precies als de behandeling van de professionele modellen.
Dit zorgt ervoor dat de Henri SELMER Paris geluidsidentiteit, bestaande uit een delicaat evenwicht tussen de rijke harmonieën en de ronding van het geluid, ook van toepassing is op de Axos.

 

Wordt geleverd met Selmer mondstuk en speciaal ontworpen op de rug draagbare koffer en accessoires

Garantie: 2 jaar inclusief service

Uitproberen in onze winkel

Als je langs wilt komen om in onze winkel een mondstuk of instrument uit te proberen, dan kun je het beste hiervoor een afspraak maken. Wij werken bij voorkeur op afspraak voor een goede planning.
Dit kan telefonisch: 0736121265 of via het  contact formulier

Online bestelling

Het is mogelijk om een door jou besteld mondstuk of instrument uit te proberen en indien deze niet bevalt te retourneren.

Dan gelden de volgende regels:

  • Je informeert ons vooraf zodat wij het mondstuk kunnen voorzien van een mondstukplakker.
  • In geval van retournering dient het mondstuk en/of instrument compleet met alle toebehoren en vrij van gebruikssporen of beschadigingen te zijn. Van een volledige terugbetaling kan alleen dan sprake zijn.
  • De geretourneerde artikelen dienen zich te bevinden in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Als er beschadigingen of gebruikssporen zijn is SaxCompany.nl gerechtigd deze in rekening te brengen conform onze inschatting en worden deze verrekend met de terugbetaling.
  • De kosten voor retournering zijn voor de klant, daarnaast berekenen wij dan een ' re-stockingfee' van 3% van de waarde van het artikel. (minimaalbedrag is de aktuele verzendkosten, maximaal € 50,-- )
Het is eventueel mogelijk om uw huidige sax in te ruilen op deze saxofoon.
De inruilwaarde is gebaseerd op de te verwachte verkoopprijs minus de kosten voor verkoop en garantie.

Klik hier om de gegevens van uw saxofoon in te vullen en u ontvangt ons aanbod per e-mail.
i
 
€ 2,299.00
incl. BTW
 Verhuurd 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland