Yamaha Digital Saxofoon YDS 150

Yamaha Digital Saxofoon YDS 150
Yamaha Digital Saxofoon YDS 150 Yamaha Digital Saxofoon YDS 150 Yamaha Digital Saxofoon YDS 150 Yamaha Digital Saxofoon YDS 150 Yamaha Digital Saxofoon YDS 150
Yamaha

Wegens overweldigende belangstelling is de YDS 150 helaas momenteel beperkt leverbaar.

De YDS-150 is ontworpen als saxofoon waarmee iedereen het plezier van spelen kan beleven, altijd en overal. Het baanbrekende nieuwe blaasinstrument behoudt de volledige expressiviteit van de saxofoon, maar in tegenstelling tot een akoestische saxofoon kan het zo stil zijn als u wilt, waardoor het handiger en gemakkelijker te bespelen is.

Yamaha's gepatenteerde Integrated Bell Acoustic System is een samensmelting van traditioneel saxofoonontwerp en geavanceerde digitale technologieën die het unieke rijke geluid van een akoestische saxofoon bieden, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van het spelen zonder rekening te houden met tijd of plaats.

Geluid kan worden geproduceerd door simpelweg in het mondstuk te blazen, terwijl volume en klank zorgvuldig kunnen worden gemoduleerd met behulp van de intensiteit van het blazen, wat resulteert in een blaasinstrument dat kan voorzien in de expressieve behoeften van zowel beginners als ervaren spelers.

Gewoon door in het mondstuk te blazen en de kleppen met de juiste vingerzetting te bespelen, kunt u een perfect akoestisch saxofoongeluid produceren - zoals een professionele speler - zonder een perfecte embouchure (aanzettingswijze aan de mond). De YDS-150 heeft een blaassensor die de intensiteit of druk van uw blazen detecteert, zodat u niet alleen het volume van het geluid maar ook de klank nauwkeurig kunt regelen.

Met de YDS-150 kunt u de tonaliteit, het bereik en het timbre van elk van de saxofoontypes - sopraan, alt, tenor of bariton, onmiddellijk wijzigen. Bovendien heeft elk van deze types saxofoons verschillende saxofoonvoices die overeenkomen met verschillende speeltechnieken en muziekgenres, van vibratospel en jazz tot klassieke muziek. In totaal heeft de YDS-150 73 instrumentgeluiden, met 56 saxofoonvoices en vele andere instrumentgeluiden - waaronder elektronische instrumenten, evenals akoestische blaasinstrumenten zoals Shakuhachi, Irish Pipe en meer - waardoor u authentiek kunt spelen in vrijwel elke muziekgenre.

De YDS 150 is uitgerust met een Aux in-aansluiting om verbinding te maken met andere apparaten, zoals smartphones en audiospelers. U kunt mee jammen met muziek van een externe bron* of meespelen met andere muzikanten.

 

* Alleen beschikbaar bij gebruik van een hoofdtelefoon of uitvoer via de hoofdtelefoonaansluiting.

Uitproberen in onze winkel

Als je langs wilt komen om in onze winkel een mondstuk of instrument uit te proberen, dan kun je het beste hiervoor een afspraak maken. Wij werken bij voorkeur op afspraak voor een goede planning.
Dit kan telefonisch: 0736121265 of via het  contact formulier

Online bestelling

Het is mogelijk om een door jou besteld mondstuk of instrument uit te proberen en indien deze niet bevalt te retourneren.

Dan gelden de volgende regels:

  • Je informeert ons vooraf zodat wij het mondstuk kunnen voorzien van een mondstukplakker.
  • In geval van retournering dient het mondstuk en/of instrument compleet met alle toebehoren en vrij van gebruikssporen of beschadigingen te zijn. Van een volledige terugbetaling kan alleen dan sprake zijn.
  • De geretourneerde artikelen dienen zich te bevinden in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Als er beschadigingen of gebruikssporen zijn is SaxCompany.nl gerechtigd deze in rekening te brengen conform onze inschatting en worden deze verrekend met de terugbetaling.
  • De kosten voor retournering zijn voor de klant, daarnaast berekenen wij dan een ' re-stockingfee' van 3% van de waarde van het artikel met een minimaalbedrag van € 10,-- per verstuurd mondstuk.
Het is eventueel mogelijk om uw huidige sax in te ruilen op deze saxofoon.
De inruilwaarde is gebaseerd op de te verwachte verkoopprijs minus de kosten voor verkoop en garantie.

Klik hier om de gegevens van uw saxofoon in te vullen en u ontvangt ons aanbod per e-mail.
i
 
€ 789.00
incl. BTW
 Direct leverbaar


 
 
Artikel 4/5  Artikeloverzicht 

 
 
SaxCompany.nl | Bedrijventerrein Kruisstraat - Kievitsven 64 K | 5249 JK ROSMALEN | Nederland